Snel bloemen bezorgen 
Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd (met uitzondering van zon- en feestdagen).

6 dagen per week bezorgen
BUXUS bloemenatelier bezorgt zes dagen in de week boeketten, van maandag tot en met zaterdag. Boeketten die geleverd moeten worden in Ermelo, Harderwijk, Putten worden door ons zelf gemaakt en bezorgd. Bestellingen voor alle overige plaatsen worden door een door BUXUS bloemenatelier geselecteerde collega bloemist, welke is aangesloten bij Fleurop Interflora Nederland, uitgevoerd. Uw bestelling kunt u zeven dagen per week aan ons doorgeven via deze online bloemenwinkel. Onze medewerkers zijn zes dagen per week bereikbaar: op werkdagen van 9:00 tot 18.00 uur én op zaterdag van 9:00 tot  17:00 uur.

Zelf een bezorgmoment kiezen
BUXUS bloemenatelier  bezorgt uw bloemen met een boodschap op het door uw gewenste moment. Geef door of u uw boeket voor de middag of na de middag wilt laten bezorgen. Kiest u voor de middag, dan zorgen wij dat het boeket voor 12.00 uur is afgeleverd (uw bestelling dient dan voor 16:00 uur te worden doorgegeven). Bij keuze voor ‘na de middag’ leveren wij uw boeket na 12.00 uur af. Een exact tijdstip doorgeven is niet mogelijk (m.u.v. rouwarrangementen).

Persoonlijke bezorging
Uw boeket wordt altijd door de bezorger van BUXUS bloemenatelier of door een Fleurop bloemist afgeleverd, want wat is er nou leuker dan dat er onverwacht iemand voor de deur staat met een prachtig bloemencadeau? Toch veel leuker dan bloemen in een doos bij iemand laten bezorgen!

Meer boeketten in één keer bestellen
Wilt u meer boeketten in één keer bestellen? Dat kan! De boeketten worden dan op één adres in Nederland geleverd. Heeft u meerdere afleveradressen dan is het niet mogelijk om dit in één bestelling te plaatsen. U dient dan aparte orders aan te maken.

Bloemen zijn seizoensgebonden en een natuurproduct, de geleverde boeketten of bloemstukken kunnen afwijken van de afbeelding. Alle getoonde foto's geven stijl en vorm aan maar de uitvoering kan verschillen. Niet in creativiteit maar in de keuze van de materialen.