Snel bloemen bezorgen 
Voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd. Met uitzondering van zon- en feestdagen. 

 

6 dagen per week bezorgen
BUXUS bloemenatelier bezorgt zes dagen in de week boeketten, van maandag tot en met zaterdag.  Uw bestelling kunt u zeven dagen per week aan ons doorgeven via deze online bloemenwinkel. Onze medewerkers zijn zes dagen per week bereikbaar: op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18.00 uur én op zaterdag van 9:00 tot  17:00 uur.

 

Landelijke bezorging
BUXUS bloemenatelier is aangesloten bij FloraNL en hierdoor kunnen wij uw bloemengroet in heel Nederland verzorgen. FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

 

Meer boeketten in één keer bestellen
Wilt u meer boeketten in één keer bestellen? Dat kan! De boeketten worden dan op één adres in Nederland geleverd. Heeft u meerdere afleveradressen dan is het niet mogelijk om dit in één bestelling te plaatsen. U dient dan aparte orders aan te maken.

 

Bloemen zijn seizoensgebonden en een natuurproduct, de geleverde boeketten of bloemstukken kunnen afwijken van de afbeelding. Alle getoonde foto's geven stijl en vorm aan maar de uitvoering kan verschillen. Niet in creativiteit maar in de keuze van de materialen.